پروژه کارآفرینی چینی مقصود

دسته بندي : کارآفرینی » صنعتی
پروژه کارآفريني چيني مقصود در 60 صفحه ورد قابل ويرايش


شرح مراحل توليد چيني مقصود

دياگرام کلي مجتمع توليدي چيني مقصود

2- آشنايي با اجزا تابلو برق(قسمت کوره ها و پرس ايزو استاتيک)

2-1 انواع ترانس ها

2-2 ورودي و خروجي ها

2-3 سنسور

2-4 ترانديوسر

2-5 انواع فيوز

2-6 کنتاکتور ها

2-7 سوئيچها

2-8 تايمر

2-9 برخي اجزاء تابلو برق قسمت کوره ها

2-10شيرهاي پروپرسنال

3-plc

4-اينورترها(inverters)

5-پرس هاي ايزواستاتيک

6-ترنسفرهاوپوشرها

7-کوره ها

8-پروژه مربوط به کنترل دماي کوره بيسکويت با استفاده از کنترل کننده فازي








مقدمه(تاريخچه)

محتمع چيني مقصود در سال1371 با سرمايه گذاري بخش خصوصي و بانک ملي در زمينه توليد چيني شروع بکار کرد.ميزان سرمايه اين شرکت 25 ميليارد ريال بوده که در مدت18ماه تمام مراحل مختلف طي شده و به بهره برداري رسيده است.دستگاه هاي اين شرکت در همان زمان از ايسموت و دُرست(dorst)خريداري شد.

مديريت اين کارخانه با بخش خصوصي است و سرمايه اش 35 درصد مربوط به بانک ملي است و30 درصد مربوط به وزارت تعاون است.

نوع تکنولوژي در اين کارخانه براي توليد چيني منحصربفرد است و جزء پيشرفته ترين تکنولوژيهاي مدرن روز است که چهار يا پنج کشور دنيا از اين تکنولوژي استفاده مي کنند.

تمام مراحل نگهداري و تعميرات اين تکنولوژي را درداخل شرکت انجام مي دهند.

در اين شرکت دستگاههاي پرس چه پرس دوغابي و چه پرس ايزو استاتيک مجهز به plc مي باشد و مواد اوليه براي توليد چيني در اين شرکت اکثراً از داخل کشور تهيه مي شود.


شرح مراحل توليد چيني مقصود
1-1- مواد اوليه و آماده سازي :

در اين شرکت مواد اصلي بدنه را کائولن تشکيل مي دهد ( حدود 80% ) و مواد ديگري نيز از جمله سيليس و زنوز رشته اي و چند ماده ي ديگر در ساخت بدنه سهيم مي باشند و مواد اصلي تشکيل دهنده لعاب عبارتند از :

1- سيليس 2- رولوميت 3- کربنات کلسيم 4- کائولن 5- فلوسپات ، که هر کدام از مواد ياد شده در مراحل مختلف نقش خود را ايفا مي کنند و در کل مواد اوليه بر دو نوع مي باشند ، مواد فناوري شده و مواد فناوري نشده که مواد فناوري شده مستقيم در آب حل مي شوند ولي مواد فناوري نشده ابتدا توسط دستگاه بالميل ( که در آن سنگ هاي گلوله اي رودخانه اي است ) آسياب مي شوند .

پس از آنکه مواد اصلي چيني و لعاب به نسبت هاي مختلف ( به تشخيص کارشناس آزمايشگاه سراميک ) با يکديگر در بدنه بالميل مخلوط شوند و پس از گذشت مدت زمان خاص اين ترکيب به صورت روغابي حاصل گشته و مواد بدنه به حوضچه هاي بلانجر منتقل مي شوند و در اين مراحل جهت روانتر کردن دوغاب بدنه از مواد روان ساز استفاده مي کنند ( مواد روانساز : آب شيشه ، کربنات سديم ، اسپنسر )

و سپس چسب مواد اضافه مي شود براي استحکام بيشتر در قسمت مگنت آهن زدايي مي شود و وارد حوضچه استيلر مي شود که در آن از دوغاب حباب زدايي مي شود و سپس قسمتي از مواد که چسب به آنها اضافه شده وارد اسپري درايد مي شوند که داراي پمپ هايي هستند که در سرراه آنها صافي هاي است تا آشغال وارد دستگاه نشود بوسيله اين پمپ ها مواد وارد اسپري مي شود که درون آن کوره اي است و آب اضافي مواد بخار شده و گرفته مي شود و مواد با مقدار مشخص رطوبت ببصورت دانه هاي گرانول توليد مي شوند که اين مواد براي واحد پرس ايزواستاتيک مي باشد . ولي دوغاب مورد استفاده در پرس دوغابي و قسمت ريخته گري مستقيم از بلانجرها به آن قسمت فرستاده مي شود و مواد لعاب نيز ابتدا وارد بالميل مي شود و سپس از آنجا به بلانجرها برده مي شود و براي مدتي در آن مي ماند و هم زده مي شوند و وارد تانک لعاب مي شود براي واحد لعاب زني .
2-1- اسپري دراير

1-2-1- مزاياي سيستم اسپري دراير :

1) فرآيند مداوم

2) صرفه جويي در تعداد عمليات

3) صرفه جويي در فضاي مورد نياز

4) استفاده از حرارت تلف شده براي خشک نمودن محصولات

5) استحکام گرانول هاي بدست آمده

6) انعطاف پذيري در ترتيب قرار گرفتن اجزا

7) بالا بودن راندمان

8) سياليت زياد گرانول هاي توليد شده

9) عادي بودن گرانول ها از حباب هوا

10 ) سهولت پرس شده گرانول ها

11) يکنواختي در شکل و اندازه دانسيته گرانول ها

12) پايين بودن هزينه نصب و راه اندازي

13) سرعت عمل بالاي خشک کردن

2-2-1 کاربرد اسپري دراير

پروسه به کار رفته در اين قسمت غير هم جهت مي باشد که در اين حالت هواي گرم از بالا توسط کانال اصلي وارد مي شود هدايت آن به داخل برج به نحوي است که ايجاد يک گرداب کوچکي مي نمايد هواکش نصب شده در پشت کنترلر هوا ايجاد فشارمنفي حدودmpa 160مي کند .
6-1 واحد سنگ زن و دکور

در اين قسمت ابتدا بوسيله يک ماشين سنگ زن کف آيتم هايي که از کوره لعاب بيرون آمده اند سمباده کشي مي شود و سپس برچسب زدن و عکس برگردان به قسمت دکور برده مي شود که در اين قسمت طرح روي چيني توسط نيروي انساني بصورت عکس برگردان بر روي آيتم زده مي شود که واحد برنامه ريزي برنامه مي دهد که چه گلي (طرحي ) بايد دکور شود به چه تعدادي و براي چه سرويسي و در قسمت ديگري از واحد دکور بوسيله دستگاه خط زن و طلا و پلاتين برروي چيني خط طلايي کشيده مي شود و در بعضي از قسمت ها بوسيله قلم زني طرح زده مي شود و دکرو مي شود که بوسيله قلم و مخلوط طلا و تينر زده مي شود قبل از رفتن به قسمت دکور آيتم ها براساس کيفيت چيني و نوع زدگي يا رنگ آن درجه بندي مي شود و اگر پس از رفتن در کوره دکرو ظروف داراي نقصي بود در گل يا دکور آن مجددا به واحد ترسيم مي آيد و با قلم ترميم مي شود و دوباره به کوه مي رود . که دماي کوره 800-750 است و بعد از 4 ساعت آيتم ها خارج مي شوند .
واحد بسته بندي :

بعد از قسمت دکور آيتم ها يعني چيني هاي توليد شده به اين قسمت آورده مي شوند که دو نوع بسته بندي وجود دارد بصورت فله اي و سرويس ، که آيتم هايي که به صورت فله اي هستند در لفاف گذاشته مي شوند و به وسيله دستگاه شرينگ با دماي 150-120 درجه بسته بندي مي شود و بصورت سرويس بسته به واحد برنامه و چند پارچه بودن سرويس مي شوند و سپس در کارتن قرار داده مي شوند و روي کارتن درجه طرح ، نام طرح ، تاريخ و کد پرسنل و روز و سال توليد و کد دو نفر از اعضاء واحد بسته بندي ثبت مي شود .
تغذيه :

براي كاركرد مدارات داخلي PLC ولتاژ تثبيت شده DC از تغذيه توليد مي شود همچنين ولتاژ جهت تامين تغذيه ورودي ها استفاده مي گردد .
زبان STEP-5 :

اين زبان جهت برنامه ريزي PLC هاي ساخت زيمنس و توسط همين شركت ابداع گرديده است . در اين زبان برنامه كنترل مي تواند به سه شكل نمايشي مختلف نوشته مي شود :

الف ) بصورت ليست جملاتي يا ( STATEMENT LIST ) STL

ب ) بصورت ليست نردباني يا ( LADDER DIAGRAM ) LAD

ج ) به صورت فلوچارت كنترل يا ( CON TROL SYSTEM FLOW CHART ) CSF
- برنامه كنترل PLC :

برنامه كنترل PLC ابتدا در دستگاهي بنام برنامه ريز PROGRAMMER كه به اختصار PG ناميده مي شود . از PG علاوه بر برنامه نويسي مي توان جهت عيب يابي و بررسي عملكرد قسمت هاي مختلف سيستم نيز استفاده كرد . براي اتصال PLC و برنامه ريز سوكت هاي مخصوصي بر روي آن پيش بيني شده كه به وسيله كابل ارتباطي مخصوصي به يكديگر متصل مي شوند .

- PLC اطلاعات مربوط به پروسه تحت كنترل را از سنسورهايي كه به مدارات ورودي آن متصلند دست مي آورد . سيگنال هاي خارجي ناشي از سنسور از طريق بين ورودي به مدار ورودي PLC متصل مي گردد و در مدار ورودي به سطح منطقي مناسب تبديل شده به قسمت هاي داخلي PLC منتقل مي گردد . در PLC هاي كوچك مدارهاي ورودي جزئي از PLC هستند و نه
PLC هاي بزرگ مدارات ورودي را به صورت كارت هاي الكترونيكي مجزا ( MODULE ) تهيه و با رعايت ظرفيت بر روي PLC نصب مي كنند . لازم به ذكر است كه هيچگونه اتصال الكتريكي بين PLC و سنسور وجود ندارد .

در مدولهاي ورودي در مقابل هر پين ورودي يك LED وجود دارد كه با ً 1 ً شدن ورودي شد وحالت ورودي آنجا نشان مي دهد . در بسياري از مدارهاي فرمان صنعتي ولتاژهاي فرمان 110 يا يا DC مي باشد .

در بسياري از PLC هاي روميهايي براي اتصال به اينگونه ولتاژ ها در نظر گرفته شده اند . همچنين مدولهايي نيز به اين منظور ساخته شده اند معمولاً سازنده قيد مي كند كه آيا مدول براي مدارهاي فرمان يا ساخته شده است براي فرمان هاي ولتاژ كمتر از به عنوان « b » و ولتاژ بيش از به عنوان « 1 » به حساب مي آيد . در مدارات ورودي براي تعيين سطح ولتاژ ورودي ( « 0 » يا « 1 » ) از مدار اشميت تريگر استفاده مي شود . يكي ديگر از قسمت هاي تشكيل دهنده مدل هاي ورودي مدار لرزش گير ( DEBOUNCER ) مي باشد .
دسته بندی: کارآفرینی » صنعتی

تعداد مشاهده: 1396 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 60

حجم فایل:82 کیلوبایت

 قیمت: 24,900 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی: