تحقیق در مورد یونیکس

دسته بندي : فنی و مهندسی » کامپیوتر و IT
تحقیق در مورد یونیکس
ساختار كلی

مقدمه:

كوچك زیباست . این اساس یونیكس است. برای درك مفهوم این جمله باید سیستم عاملهای نسل سوم را ( كه یونیكس نیز از آنهاست) به یاد آورید . سیستم های دایناسورواری بودند كه برای انجام همه كار طراحی شده بودند . سیستم عامل ماشینهای IBM 360 نمونه خوبی در این مقوله است. سیستم عاملی كه توان شبیه سازی تقریبا تمامی سیستم های عرضه شده تا قبل از خود را داشت و فهرست اشكالات آن یك دفتر به قطر دفتر راهنمای تلفن را تشكیل می داد! ساختارهای اطلاعاتی غول آسا سیستم های ذخیره سازی پرونده بسیار پیچیده زبانهای برنامه نویسیی چون پی ال وان و كوبول كه كاربران را تنها در یك سو جهت می داد و در كل دیكتارتوری IBM كه هر استفاده كننده ای را در شبكه ایغول آسا اسیر می كرد.

تیم های برنامه نوسی IBM كه چون خدایان غیر قابل دسترسی بودند و همه جا با احترام درباره آنها صحبت می شد. چیزی كه هیچ كس حتی جرات فكر كردن درباره آن را نمی كرد اصلاح در كاری بود كه IBM و دیگر پیروان آن عرضه می كردند. دورانی كه یك برنامه نوسی حرفه ای سیستم، مدت زمان درازی را فقط برای یادگیری سیستم عامل صرف می كرد و با احساس شرم اشكالات سیستم عامل را اگر از كم هوشی خود نمی دانست به IBM اطلاع می داد. چه بسیار برنامه های بزرگ تجاری كه دوباره نویسی می شدند، زیرا سیست معامل امكان اتصال برنامههای دیگر را به آنها نمی داد.

به هر حال یونیكس وارد بازار شد. سیستم عاملی كه همه چیز در آن به هم شبیه بود، نحوه چاپ روی چاپگر نوشتن روی صفحه پایانی ویا ذخیره اطلاعات در پرونده ها همه و همه به یك صورت انجام می پذیرفت. و از همه مهمتر لیست برنامه سیستم عامل را در هر كتابخانه ای می شد پیدا كرد. برنام های یونیكس به راحتی می توانند ورودی و خروجی خود را به برنامه های دیگر بدهند و بدین صورت هیچگاه نیازی به برنامه های غول آسا پیدا نمی شود. هر سیستمی هر چقدر هم پیچیده باشد می تواند از مجموعه از برنامه های كوچك به وجود آید كه ورودی و خروجی خود را به یكدیگر متصل نموده اند.



برای به دست آوردن دیدی كلی از یونیكس، شناخت عوامل زیر ضروری است:

1- پیكر بندی سیستم عامل: هسته مركزی سیستم عامل یونیكس جز كوچكی از آن را تشكیل می دهد ولی ای جز از اهمیت اساسی برخوردار استكه رابط كاربر و سیستم عامل می باشد و در شكل 1 مشهود است.

این ساختار كلی شبیه به ساختار PC-DOS است. Kernal یا هسته مركزی در آنجا از دو پرونده IBMBIO.sys و IBMDOS.sys تشكیل می شود و پیوست پرونده ای به نام command.com است. تفاوت در ویژگیهای هسته مركزی و قدرت بسیار بیشتر پوسته های یونیكس است. اولا هر سیستم یونیكس دارای چند پوسته است كه كاربر می تواند هر كدام را كه بخواهد انتخاب كند. (پوسته استاندارد، پوسته محدود، پوسته تصویری، پوسته C، پوسته UUCP) هر كدام از این پوسته ها قابلیت های متفاوتی دارند.

یونیكس ار روش انتقال به دورن، و انتقال به بیرون نیز استفاده می كند. در این روش اگر حجم پرونده در حال اجرا بیش از ظرفیت حافظه ماشین باشد . مقداری از محتویات حافظه به دیسك سخت منتقل می شود و حافظه را در اختیار پرونده درحال اجرا قرار می دهد . پس از اتمام پرونده یا پایان نوبت آن محتویات منتقل شده دوباره به حافظه باز می گردند. این روش به یونیكس اجازه می دهد پرونده هایی بزرگتر از حجم حافظه اصلی سیستم را در آن واحد اجراركند.

یونیكس برای برقراری ارتباط بین عملیات مختلف سیستم روشهای بسیار جالبی را در اختیار كاربران قرار می دهد. استفاده از حافظه به اشتراك گذارده شده، خط لوله ها كنترل كنندههای خط و انتقال پیام از روشهایی هستند كه دو یا چند برنامه درحال اجرا می توانند با هم ارتباط برقرار كنند.
دسته بندی: فنی و مهندسی » کامپیوتر و IT

تعداد مشاهده: 2099 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: ورد و قابل ویرایش

تعداد صفحات: 30

حجم فایل:29 کیلوبایت

 قیمت: 24,900 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی: